PEPE IMAZ PONOVO U ŽIŽI JAVNOSTI: Guru sprema Novaka Đokovića da sruši Federera i Nadala!

Autor:

Sport

24.02.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski guru, Pepe Imaz progovorio je posle duže vremena o saradnji sa Novakom Đokovićem!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pepe Imaz

- Novak već duži niz godina radi na sebi, na svojoj ličnosti, na onome što je uutra, shvatajući činjenicu da kada je neko bolji iznutra, onda je bolji generalno, sve čini sa više harmonije...- rekao je Imaz i dodao:

- Nismo se fokusirali ni na šta konkretno, već se bavimo stvarima koje dolaze. Ovo nije posao koji možete obaviti za mesec ili dva ili koji vas primorava da se usredsredite na nešto određeno, to je više osnova rada koja se sastoji od osvešćivanja i davanja prioriteta stvarima. Pre toga što ste teniser, vi ste osoba, čovek. Kada zadirete sve dublje u taj deo ljudskog bića, druge stvari su važne, ali ne toliko kao pre.

Prošla godina za Novaka je bila pristojna na profesionalnom nivou, ali teška van terena. Pre svega je bio na meti kritika zbog organizacije Adrija tura u junu 2020. godine.

Pepe Imaz i Marko Đoković

- Prethodna teška, komplikovana godina, mislim da mu je pomogla da postane svesniji šta je čovek, šta je porodica, da nauči da relativizuje stvari mnogo više. U tom smislu, mislim da nam je to svima mnogo pomoglo.

Koji je Novakov cilj u budućnosti?

- Ono što je jasno, glavni cilj, kao i Rodžeru i Rafi, jeste što više Grend slemova. Novak je odlučan, iako ima dva velika rivala. Sva trojica imaju impresivnu mentalnu snagu, pa ćemo videti kako će se stvari odvijati iz godine u godinu- zaključio je Španac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading