(VIDEO) NEVEROVATNE SCENE IZ MELBURNA: Đoković prekinuo venčanje, pa morao da ispuni NESVAKIDAŠNJU ŽELJU!

Autor: Marija Stefanović

Sport

23.02.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novakomanija trese Australiju! Nakon osvajanja devetog trofeja na turniru u Melburnu, a ukupno 18. grend slema u karijeri, srpski teniser Novak Đoković (33) prošetao se plažom Brajton sa peharom u rukama i izazvao pravu histeriju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković posle osvajanja Australijan Opena prošetao Melburnom

Koliko su Australijanci bili oduševljeni zbog dolaska Noleta, govori to što ga je jedna trudnica po imenu Vanesa Kazerle zamolila da joj se potpiše na stomak.

Đoković je s osmehom na licu ostavio autogram i nacrtao srce, nakon čega je budući otac ponosno kleknuo i poljubio stomak supruge.

I to nije sve jer je srpski as tokom poziranja na plaži prekinuo i jedno venčanje. Mladenci su u prvom momentu ostali u čudu i nisu bili oduševljeni na pojavu velikog broja kamera i fotografa koji su im poremetili intimu značajnog događaja za njih, ali kada su videli najboljeg tenisera sveta, brzo su promenili mišljenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Đoković je tokom tradicionalnog poziranja s peharom istakao da mu je želja da obori sve rekorde, pošto trenutno ima dve grend slem titule manje od Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

- Ne mogu da se pretvaram da ne razmišljam o rekordima, oni me vuku napred. Ima još vremena do Rolan Garosa, ali ću se truditi da ostanem u dobrom ritmu. Želja mi je i da se navijači vrate na tribine jer sam malo izgubio motivaciju bez njih - kazao je Novak, a onda se dotakao i svoje povrede koja se zbog igranja pogoršala:

- Upravo sam se vratio sa nove magnetne rezonance i oštećenje je veće nego kada se dogodila povreda. Ruptura mišića je bila 1,7 milimetara, a trenutno je 25 milimetara.

Srđan: Novak mrziteljima produžio agoniju

Novaka su brojni zluradi svetski mediji pokušavali da sputaju na razne načine da osvoji Australijan open, a kada je to uradio, njihovoj patnji nema kraja, smatra Noletov otac Srđan Đoković.
- To je bio jedini način da ga spreče. On će i ovako sve uzeti, samo su produžili agoniju umesto da se predaju i shvate da je Novak najbolji - rekao je Srđan na TV Hepi.

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading