IZJAVA ZA ANALE: Đoković REKAO ono što svi želimo da čujemo!

Autor:

Sport

22.02.2021

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavljenička atmosfera kod Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Nakon što je deveti put osvojio Australijan open, Novak najavljuje nastavak pohoda ka rekordu koji dele Rodžer Federer i Rafael Nadal sa po 20 GS trofeja.

- Godine su samo broj, ne osećam umor, nisam iscrpljen zbog igranja tenisa, takmičim se na najvišem nivou. Znam i da je realnost drugačija nego pre 10 godina, u smislu energije i biologije. Ali osećam i da dalje imam mnogo goriva u sebi. Ali moram biti murdriji, pametniji sa rasporedom kako bih sačuvao i usmerio tu energiju na bitne turnire. Nadam se da ću biti sposoban da osvojim još grend slemova. To mi je prioritet - rekao je Đoković.

Đoković je osvojio AO uprkos povredi mišića koja se tokom turnira pogoršala, pa ga očekuje višenedeljna pauza.

- Ljudi će uvek sumnjati u vas i to je u redu. Uvek će dovoditi u pitanje šta uradim ili kažem, i to je u redu. Prihvatam činjenicu da ne mogu da ugodim svima, ili da nisam svima omiljeni teniser i uvek će nego tražiti negativno u onome što uradim ili kažem. I to je u redu. Naravno da me frustrira, imam i ja osećanja. Ne uživam kada me neko osuđuje ili kritikuje, ponaša nepošteno. Ali istovremeno, poštujem činjenicu da svako ima pravo na svoje mišljenje - dodao je najbolji teniser sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kata

23.02.2021 18:28

Evo, meni si omiljen! I volim sve tvoje izjave, govore, komentare...svaka reč ti je na mestu. Otmenost u karakteru! E, to nema ni jedan od tih omiljenih tenisera koje voli zapad, a ti je imaš. Nisu ti ni do kolena.