DOKLE VIŠE SA TIM NADALOM? Vrhunska SRAMOTA Eurosporta! Skandalozna PROVOKACIJA Đokovića usred prenosa finala!

Autor:

Sport

21.02.2021

16:39 >> 17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže gore.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srpski teniser Novak Đoković sa peharom Australijan opena

Televizija "Eurosport", koja je imala ekskluzivno pravo prenosa Australijan opena, konstantno je iritirala navijače Novaka Đokovića, tokom finalnog duela protiv Danila Medvedeva (3:0).

Naime, u pauzama između gemova, konstantno se vrteo poen kojim je Rafael Nadal nadigrao Srbina na jednom od prethodnih Rolan Garos turnira, što je bilo u najblažu ruku neprimereno. Niti je Grend slem u prestonici Francuske dovoljno blizu, niti su emitovali detalje sa okršaja Rafe i Noleta u Melburnu, da bi to bilo relevantno za susret koji je u nedelju lako rešio naš teniser.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafa i Nole

Sedište "Eurosporta" je u Francuskoj, a na društvenim mrežama su usledile burne reakcije, kako srpskih navijača, tako i Đokovićevih fanova širom planete.

 

 

Podsetimo, srpski as je podigao deveti pehar na Otvorenom prvenstvu Australije, čime je odbranio pehar osvojen prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cvetko

21.02.2021 17:39

Taj klip se već dugo bespotrebno vrti. Kao i onaj sa onom "dizajnerkom" pa kad Nadal muči ono dete da je poljubi. Pa plakanje jednog "veterana"...nije to samo danas već traje od nove godine. Degutantno za nas. Za njih je to težak zaludni pokušaj da potisnu da postoje i drugi šampioni. Pitam se da li će pred RG da se vrti npr kako Cicipas dere bika?

Odgovori 14 0