REŠIO DA SVE RAZOTKRIJE: Za sve kritičare i dušebrižnike Đoković spremio lekciju koju će svi DOBRO UPAMTITI!

Autor:

Sport

18.02.2021

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković otkrio je da snima dokumantarni film u kome će između ostalog biti prikazano kako se oporavio od povrede koja ga je umalo izbacila sa turnira.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Mnogo kritika je primio Novak Đoković posle nastavka turnira uprkos ozbiljnoj povredi, ali jasno nam je da je svima bilo lakše da ga ne gledaju na turniru.

Najbolji teniser sveta je rešio da otkrije misteriju brzog oporavka...

- Oporavak predstavlja 100 posto mog dana, pet dana sam sve svoje vreme proveo u oporavku. Snimam dokumentarac, sve će se to videti na ekranima, do kraja ove godine, mogu da najavim i to. Beležim dosta stvari koje doživljavam u ovom periodu, u poslednjih nekoliko meseci, pa ćete imati prilike sve to da vidite, rekao je Đoković.

Srpski as je ponovo pričao i o nastavku sezone i uslovima koji će vladati zbog korona virusa.

- Jesam komunicirao s nekim igračima, uglavnom su se žalili na trenutno stanje i interesovali se za novosti. S obzirom na to da nisam više u Savetu igrača, ne mogu da utičem na velike odluke koje se donose. Po strani sam i čekam, kao i svi, obećali su nam pre desetak dana odgovore i još ništa nismo dobili od naših predstavnika u Savetu. Na osnovu pređašnjeg iskustva, deluje da će stvari samo da se odvijaju onako kako su prethodno postavljene – ništa se neće uraditi, samo će se odugovlačiti i nastaviti dalje. Jedino što može da se dogodi za promenu jeste da se ujedini veliki broj igrača i da odluče da neće u tim uslovima da igraju, ali ne vidim da će se to desiti.

Prema informacijama koje ima Đoković, slična "korona pravila" koje je imao Australijan Open, će imati i drugi turniri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Možda, možda ne, ali blizu je kraj Australijan opena, imamo turnire u Singapuru. Izgleda da će ostati pravilo da će igrač moći da vodi samo dve osobe, da ćemo svugde biti u karantinu… To je što je, rekao sam da nisam saglasan i da je bitno da se prilagodimo svakoj zemlji jer svaka zemlja ima posebnu situaciju i sistem. Ako ćemo ići na taj način, bolje je da odaberemo jedno mesto, da tu igramo dva-tri meseca i da onda možemo da dovedemo i familije, koliko god hoćemo ljudi, da smo svi tu zatvoreni i da niko neće izlaziti. To je OK, tako je funkcionisalo u NBA. Publike neće biti nigde u Evropi, možda malo u Majamiju.

Za kraj je Đoković detaljno objasnio koliko je situacija delikatna.

- Izuzetno je nepredvidljivo – evo u Singapuru ako je neko pozitivan ili ako je bliski kontakt nekog pozitivnog, on mora 22 dana da se izoluje. Znači, njemu je otišlo mesec dana sezone. Imaćemo mnogo problema ako nastavimo u ovom tempu, i u Australiji je bilo problema, ne možemo da očekujemo da neće biti pozitivnih slučajeva u narednom periodu, naprotiv, biće ih mnogo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading