(FOTO) EVO NEOBORIVOG DOKAZA: Noletu se zadigla majica I OTKRILA HOROR, pa neka sada tvrde da se folira!

Autor:

Sport

16.02.2021

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novaka Đokovića od kada je obelodanio da na Australijan openu nastupa sa povredom osporavaju na svakom ćošku, ali posle onoga što smo juče videli, više nema sumnje o tome.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novaka Đokovića napadaju da lažira povredu

Igralo se treće kolo kada se prvi reket sveta požalio na povredu mišića abdomena. Tada se nekako izborio sa Tejlorom Fricom uprkos povredi, pa je bacio sumnju na nastavak borbe navevši da misli da mu je pukao mišić.

Naravno, ne bi Nole bio Nole da nije herojski izdržao, stisao zube, i nastavio da dominira belim sportom.

Nažalost, Fric nije lepo podneo poraz, pa je započeo lavinu kritika upućenih na Đokovićev račun, koje tvrde da lažira povredu kako bi ušao protivnicima u glavu.

 

Šuškanje je postalo još jače kada je Novak sa lakoćom ispratio i Miloša Raonića sa turnira, posle čega je izjavio sledeće.

- Da nisam bio u stanju, povukao bih se. Bio je veliki oblak sumnje iznad mene, ali ovo je grend slem i u ovoj fazi karijere mi ovo sve znači. Dajem sve od sebe da se takmičim. Da je bio bilo koji drugi turnir, verovatno ne bih igrao ovaj meč - rekao je Đoković.

Tokom tog susreta dobili smo neoboriv dokaz o njegovoj povredi, kada mu se majica zadigla i otkrila koliko je zaista povređen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Evo kako izgleda Novakova povreda

Avaj, život ide dalje, nekako će svetski broj 1 izdržati kritike, ali će od 10.30 morati da odoli u naletima Aleksandra Zvereva, skim se bori za polufinale Australijan opena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading