LUDILO U MELBURNU: Ispao jedan od Novakovih NAJVEĆIH rivala, Đokovića sada može da zaustavi samo povreda!

Autor:

Sport

14.02.2021

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarski teniser Grigor Dimitrov plasirao se u četvrtfinale Australijan opena posle ubedljive pobede od 3:0(6:4, 6:4, 6:0) nad trećim nosiocem Dominikom Timom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Tim je bio potpuno iscrpljen od meča u prethodnom kolu protiv Nika Kirjosa, kada je nadoknadio dva seta zaostatka i slavio. Tako je ispao i najbolje rangirani teniser u Novakovoj strani žreba, pa se Srbinu sada otvara put ka finalu, naravno ukoliko sanira povredu abdomena.

Prva dva seta su bila identična. Tim bi napravio brejk, da bi onda u naredna dva svoja gema pretrpeo isti.

Taman kada bi dao nadu svojim navijačima da može nešto, on bi se samouništio neverovatnim promašajima, koji mu se, u tolikoj meri, gotovo nikada ne dešavaju.

Treći set je bio formalnost, bilo je jasno da Dominik ne može da se vrati.

Dimitrov je igrao taman koliko mu treba, pravio brejkove i na kraju ubedljivo slavio u duelu sa Austrijancem i tako povećao vođstvo u međusobnom skoru na 4-2.

U četvrtfinalu će igrati protiv Rusa Aslana Karaceva, koji je posle velikog preokreta bio bolji od Feliksa Ože-Aljasima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading