(VIDEO) SVAKA JOJ ČAST NA STRPLJENJU: Novinar se POGUBIO na "Ozi" Openu, ali je onda situaciju preuzela Serena Vilijams!

Autor:

Sport

12.02.2021

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serena Vilijams možda je lavica na terenu, ali van njega epitom je damskog ponašanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serena Vilijams

Nije se namučila Amerikanka ni sa Ninom Stojanović, ni sa Potapovom posle nje, pa joj sledi duel sa Arinom Sabalenkom, ali je pre toga pažnju medija skrenula njena konferencija za štampu.

Sedmostruka šampiona Australijan opena priznala je da je slabo startovala, ali je zadovoljna pobedom na kraju. 

- Definitivno je super biti u četvrtoj rundi posle ovako teškog meča. Nisam dobro počela, želela sam neke stvari da uradim drugačije, ali je sve u preživljavanju, što sam i uradila - istakla je sestra od Venus.

Tada se jedan od prisutnih novinara pogubio, pa je Serenu upitao neprikladno, i iskreno zbunjujuće, pitanje o danu zaljubljenih, koji pada 14. februara.

- Znamo šta je ljubav (love-lav) na rezultatskoj tabli, ali koje druge upotrebe reč ljubav ima u svetu tenisa? - lupi on, pa ostade živ.

Serena ga je potpuno "iskulirala", pa je odgovorila takmičarski.

- Ja volim 6:0, dok god je šestica sa moje strane. Volim i 40:0, dok god je sa moje strane. Dok god nemam ljubav (love) na rezultatskoj tabli, sve je u redu - hladnokrvno je istakla velika šampionka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading