GROM IZ VEDRA NEBA U MELBURNU: Branilac titule ELIMINISAN, Australijan open dobija NOVOG ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

11.02.2021

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno neočekivano.

RepublikaFoto: Tanjug
Sofija Kenin na Australijan openu

Australijan open u ženskoj konkurenciji dobiće novog šampiona. Branilac titule Sofija Kenin eliminisana je od Estonke Kaje Kanepi sa 2:0 (6:3, 6:2), a nakon duela je čestitala rivalki na zasluženoj pobedi, uz poruku da "nema plan za budućnost".

Očigledno da je dobro igrala. Nisam mogla da pronađem svoj ritam. Imala je neke sjajne udarce. Imala je dobar plan za mene. Jednostavno nisam mogla da izvedem svoje udarce kako treba - ocenila je Kenin, a potom apostrofirala nervozu koja je bila vidljiva tokom meča:

Pretpostavljam da je to bio spoljni pritisak. Osećala sam se nervozno. Nisam igrala dobro ni u prvom kolu. Još nisam na svojih 100 odsto. Teško je.

Amerikanka je poručila da će dobro razmisliti šta i kako dalje.

Nemam ideju. Stvarno ne mislim o tome. Da li će biti neki turnir od 250 ili 500. Stvarno ne znam šta ću da radim. Moraću da razmislim - zaključila je Sofija.

Podsetimo, Kenin je do pehara na Otvorenom prvenstvu Australije 2020. godine stigla trijumfom nad Muguruzom od 2:1, posle preokreta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

11.02.2021 10:16

Zar se ne kaze “Branilaskinja”?