SAMO HOSPITALIZACIJA NIKA SPASAVA: Kirjos i POSLE meča ŽESTOKO prozivao i vređao Srpkinju!

Autor:

Sport

10.02.2021

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan lik.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

Nik Kirjos je posle velike borbe i pet setova savladao Iga Imbera i zakazao duel sa Dominikom Timom u 3. kolu Australijan openu.

Meč je obeležila i rasprava koju je imao sa Marijanom Veljović, Srpkinjom koja je bila glavni arbitar meča, sa kojom je imao verbalni okršaj u tri navrata zbog uređaja koji određuje da li je lopta prilikom servisa zakačila mrežu.

Kirjos je i posle meča iskoristio šansu da se obračuna sa lepom Marijanom.

- Teško je, pokušavao sam kao idiot da objasnim, servirao je loptu ovoliko iznad mreže - rekao je pokazujući razdaljinu od oko 30 centimetara, a zatim nastavio.

Mislim da sam bio u pravu. U redu za linijske odluke, to je zbog korona virusa dodatni plus, ali za mašinu za mrežu, ako imate problem možete da promenite senzitivitet, jer ako pišti kada je inč iznad mreže dok servirate... ne znam koje je rešenje. Kada na 1:0 i 30:30 u petom setu tako nešto bude i ona kaže "ja te razumem", a to može da utiče na ceo meč, mislim da ne razume. Ne, ne razumeš kada tako nešto kažeš. Ali ne znam šta može da se uradi, možda da se unapredi tehnologija, da se uradi neki remont mašine - rekao je Kirjos.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Iako nije bilo pitanja o Đokoviću, on nije propustio priliku da ga pomene, i to onda kada su počeli da se javljaju novinari koji su onlajn postavljali pitanja.

Ovaj će sigurno da me pita za Đokovića - rekao je kada su uključili novinara ESPN-a, koji ipak nije pitao ništa o Novaku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading