ĐOKOVIĆ ZAGRMEO: Dokle više? Apsolutno me ne zanima taj tip!

Autor:

Sport

08.02.2021

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nik Kirjos je prebacio lopticu u polje Novaka Đokovića, ali je najbolji teniser sveta ekspresno odgovorio!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Kontroverzni Australijanac se probio u drugo kolo Australijan Opena pobedom nad Federikom Silvom Fereirom u tri seta, 6:4, 6:4, 6:4, a onda je upitan o izjavi Novaka Đokovića dan ranije.

Novak je tada rekao kako poštuje sve što Nik radi na terenu, ali ne i ono što čini van njega, posebno što se tiče prozivki i kritika na Novakov račun.

Kirjos je odmah odgovorio nizom uvreda, dok Novak na engleskom delu obraćanja medija, nije želeo da odgovori na pitanje o Kirjosu, ali je zato to učinio u razgovoru sa srpskim medijima.

 

Na pitanje da li misli da ima smisla da jednog dana sedne za sto sa Kirjosom i popriča sa njim, Novak je imao jasan odgovor:

- Tu stvarno ne želim previše da komentarišem, jer on to traži. Neku vrstu debate, pažnje, šta ja znam... Ja mu je neću dati jer je ne zaslužuje i to je to. Nemam potrebu niti osećaj da treba da se sedne s njim za sto, apsolutno me ne zanima tip!- poručio je branilac trofeja u Melburnu.

Novak u drugom kolu Australijan opena igra sa Frensisom Tijafoom iz SAD.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading