TOLIKO DUGO SMO ČEKALI, A SADA OVO: Nadal OTKRIO kolike su šanse da zaigra na Australijan Openu!

Autor:

Sport

07.02.2021

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastup drugog reketa sveta Rafaela Nadala na Australijan Openu je i dalje neizvestan!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Zbog problema sa leđima propustio ATP kup, a prvi rival na prvog Grend slemu u sezoni mu je naš Laslo Đere.

- Očigledno nije sjajno, jer da jeste, igrao bih na ATP kupu. Tačno 15 dana me muče leđa. I evo nas. Pokušao sam danas malo da serviram. Radim sve što je moguće kako bih bio spreman. To je jedino što mogu da kažem. Nadam se da mogu nešto da popravim, nadam se da ću biti spreman- rekao je Nadal.

Kolike su šanse da će igrati?

- Ne mogu da govorim u procentima. Ne razmišljam o tome. Sad je nedelja, igram u utorak tek. Ne razmišljam o tome da ne igram. Vežbam već nekoliko nedelja, naravno da sam razočaran malo. Sva ta pozitivna osećanja koja sam imao pre nekoliko nedelja sada su nestala. Povreda nije ozbiljna, ali su mišići i dalje zategnuti. Nadajmo se da će se situacija popraviti. Moj fizio i ja radimo sve što je do nas- poručio je Nadal i dodao:

 

- Nije idealna situacija da turnir započnete sa povredom. Jedino što mogu je da ostanem pozitivan. Povreda nije ozbiljna, ali naravno da me pomalo brine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading