AUSTRALIJU PREIMENOVATI U ĐOKOSTRALIJU: Srbin DOMINANTAN u zemlji kengura, NOVI REKORD PROMAKAO MEDIJIMA, ALI ODUŠEVLJAVA!

Autor:

Sport

03.02.2021

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković teniski je gigant, ali ako ovim tempom nastavi da dominira, mogao bi uskoro da uđe u društvo "besmrtnika".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković u Australiji potpuno je neprikosnoven!

Svaki dan sportske novine i portali pišu o novim rekordima svetskog broja 1, ali ih toliko ima, da se ponekad neki i provuče neprimećen.

Jedan takav umalo da "proklizi", ali smo ga, hvala bogu, na vreme uhvatili.

Naime, iako mnogi mediji to nisu primetili, pobedom na startu ATP kupa Novak je vezao čak 21 pobedu na Australijskom tlu, što je zaista nerealno.

Đoković je u singl susretu protiv Denisa Šapovalova slavio 7:5, 7:5, pokazavši da i ove godine najavljuje odličnu formu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje reprezentacije Srbije posle pobede nad Kanadom

Ovaj neverovatan niz traje već praktično pune dve godine, ali postoji još jedna zanimljivost.

Novak sada u svim singl mečevima koje je ikada odigrao na ATP kupu ima skor 7-0 (šest pobeda prošle godine), na Australijan openu 2020. je upisao skor 7-0 osvajanjem titule, a 7-0 je dostigao i godinu dana ranije.

To znači da je Đoković na tlu Australije upisao ukupno 21 pobedu u nizu, a čak 11 pobeda bilo je protiv igrača iz Top 20.

 

Kakav ubica!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading