ŠOK U AUSTRALIJI: NADAL IPAK NE IGRA, Kada je video moćnu Srbiju, ODMAH JE PODVIO REP!

Autor:

Sport

02.02.2021

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mili bože čuda velikoga, Rafaela Nadala strah je od Novaka Đokovića!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal zbog navodne povrede leđa neće nastupiti na startu ATP Kupa

Španski as imao je priliku da na početku ATP Kupa prati Srbiju dok je deklasirala Kanadu, što mu se naizgled nije svidelo, pa je brže-bolje odlučio da stavi svoje učešće pod znak pitanja.

Naime, "El Tora", kako on navodi, odjednom muči povreda leđa, pa protiv Južne Afrike neće nastupiti.

Španci su zbog toga brže-bolje morali da promešaju redosled nastupa, pa će sada Roberto Bautista Agut igrati protiv Aleksa de Minora, dok će Pablo Karenja Busta nastupiti protiv Džona Milmana.

Posle toga će uslediti dubl okršaj, za koji se parovi naknadno određuju. Ostaje da vidimo kakva će biti Nadalova situacija tokom sedmice i nastavka turnira.

U grupi B pored ove dve selekcije je i tim Grčke, a Španija je prošle godine na ATP kupu stigla do finala gde ih je savladala Srbija.

Šta sve ljudi neće izmisliti kako bi izbegli suočavanje sa sudbinom i Novakom Đokovićem?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bane

03.02.2021 20:49

Normalno je da smo ponosni na Đokovića i kao osobu i kao na najboljeg tenisera možda i sportiste danas u svetu. Ali ovakvim besmislenim naslovima i insinuacijama, koje liče na svakodnevni tabloidni političko estradni angažman (po diktatu), samo sebe prikazujemo u ružnom, ružnom svetlu. Neka Novak pobeđuje Nadala i Federera i neka ih pretekne u svim kategorijama (da bog da), ali zašto neko smatra da je patriotizam što gore pisati o njegovim protivnicima? Pa nismo mi tako loš narod, pišče ovog teksta.