(FOTO) ODRŽAO OBEĆANJE: Đoković čim je izašao iz karantina uradio NEUOBIČAJENU STVAR i dokazao koliki je CAR!

Autor:

Sport

29.01.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je proveo prethodnih 14 dana u karantinu u Adelejdu, a čim je izašao ih hotelske sobe, održao je obećanje.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Novak Đoković

Novak je odmah otišao da "iskulira" u parku, što je jednom prilikom i obećao iz karantina, kada su ga pitali šta će prvo uraditi čim izađe iz izolacije.

Poznato je koliko Novak voli prirodu, koliko crpi energiju iz nje, pa nije iznenađenje što je kroz park u jednom momentu šetao bos, a kasnije je seo i na klupicu ispod jednog drveta isto tako bos i meditirao.

 

 

 

Sve to snimale su kamere brojnih TV kuća koje su pratile svaki Novakov korak. Kasnije su Novaka okružili i mnogi navijači i mediji, pa je uz pomoć jedne plavuše učio i da šutira ragbi loptu, pa joj je na kraju zahvalio zagrljajem.

- Zaboravio sam kakav je osećaj. Prelepo je biti napolju i osetiti tlo pod nogama, vredelo je - rekao je Novak o svom šetanju kroz park posle izlaska iz karantina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading