PROBLEM: Đoković je UPRAVO NA OVO OSETLJIV, uspeh svetskog broja 1 na Australijan openu ZAVISI OD TOGA!

Autor:

Sport

28.01.2021

16:54 >> 16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konkflikt sa ATP i negativna recepcija u javnosti mogla bi Novaka Đokovića skupo da košta.

RepublikaFoto: Tanjug
Karantin je za Đokovića gotov, pa se sada još žešće sprema za juriš na novi trofej AO

Takvog je barem mišljenja nekadašnji svetski broj jedan Džim Kurijer, koj brine da će Noleta medijska pažnja omesti u pohodu na novu titulu u Australiji.

- On je osetljiv na javno mnjenje. Troši energiju na to, a na osnovu onoga što je uradio na terenu, trebalo bi da bude omiljen kod navijača. Ipak, došao je u eri kada su se mnogi već odlučili da li navijaju za Rodžera ili za Rafaela, tako da se nadam da to neće previše uticati na njega - smatra Kurijer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak ne dobija dovoljno poštovanja pored Federera i Nadala, smatra nekadašnji prvi reket sveta

Srbin se zalagao za bolje uslove u karantinu pred AO, što neki nisu shvatili kao pozitivnu stvar i zalaganje za svoje kolege, već kao samoživ gest. Iako se pokazao kao lider, Đoković sada zbog toga ispašta.

- Novak Đoković se potrudio da se zauzme za ostale igrače u Australiji. On je jednostavno bio lider i to je naišlo na pogrešnu percepciju u australijskoj javnosti, nadam se da će mu oni dati još jednu šansu da objasni šta je mislio - istakao je čevtorostruki osvajač Gren slema. 

 

 

 

Australijan open počinje 8. februara, a žreb je na programu četiri dana ranije, ali Kurijer svakako Srbina vidi kao favorita.

- Đoković je veliki favorit s obzirom na to koliko puta je podigao trofej u Melburnu (osam puta) i kako je dobro igrao prošle godine. Odmoran je, spreman je, trenirao je u Adelajdu punim kapacitetom, sve je kako treba. Ta stara garda ipak nije ništa mlađa, biće i više šansi za mlađe, ali mislim kasnije u godini - zaključio je Džim Kurijer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading