NADAL IZAZVAO ZEMLJOTRES U AUSTRALIJU: Đoković ŽELI da bude GOAT, Španac mu BRUTALNO ODBRUSIO!

Autor:

Sport

27.01.2021

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi reket planete bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal i Novak Đoković

Španski teniser Rafael Nadal još jednom je indirektno iskritikovao stavove koje je Novak Đoković izneo u Australiji.

- Trenutna situacija razlikuje se od uobičajene. Ali barem smo došli ovde, imamo priliku da igramo na turnirima u Australiji. Čitav svet pati. Ne možemo da se žalimo. Možemo samo da zahvalimo Australiskoj teniskoj federaciji i svim Australijancima što su nas prihvatili jer nas ovde niko nije čekao. Znam da su mesecima u strogom karantinu. Dobro je što uopšte možemo da igramo tenis- istakao je Nadal.

"Bik sa Majorke" je dodao da su mnogi teniseri u teškoj situaciji zbog koronavirusa, ali da je neophodno sagledati širu sliku.

- Teška je situacija za 72 igrača koji su u strogom karantinu. Daleko je od savršenog, saosećam sa njima. Ali kad smo leteli za Australiju, znali smo da će postojati stroga ograničenja jer ovde sjajno kontrolišu pandemiju. Jedan su od najboljih primera na celom svetu. Naravno, u redu je žaliti se, ali vredi šire sagledati šta se događa. Svi vide koliko ljudi širom sveta umire, gube rodbinu bez mogućnosti oproštaja. To se događa u mojoj zemlji, sa mojim najmilijima. Kad sve to vidimo, trebalo bi da razmišljamo pozitivnije - jasan je Nadal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Oprezan zbog pandemije - Rafael Nadal

Nema šta, jasno je da je aludirao na Đokovićeve apele i da je nezadovoljan stavovima prvog tenisera planete koji je izjavio i da želi da postane najbolji svih vremena. Španac je i na to imao odgovor.

- Uvek se takmičim, ali nikada nisam bio opsednut time da budem najbolji. Samo sam bio fokusiran na to da dam svoj maksimum u svakom trenutku. To mi daje mogućnost da se borim za najvažnije stvari, ali za mene je najvažnije vratiti se kući posle svake sezone i reći da sam ponosan na to što sam uradio tokom te godine – poručio je Nadal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading