SPREMA NAM SE SMAK SVETA: Nik Kirjos uporedio Đokovića sa jednim od NAJVEĆIH SVIH VREMENA!

Autor:

Sport

26.01.2021

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos ponovo je komentarisao Novaka Đokovića, ali ne na način na koji smo navikli!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

Kirjos je više puta javno prozivao najboljeg igrača sveta, pogotovo posle Adria Tura, ali ovog puta je bio umereniji u kritikama.

- Mislim da je važno pozivati igrače na odgovornost, pogotovo kada je reč o nekome ko je lider našeg sporta- rekao je Kirjos.

Đoković je tehnički naš Lebron Džejms, mora da bude primer svim ostalim teniserima. Jednostavno, nije bilo pravo vreme za ono što je radio tokom pandemije. Svi pravimo greške, ali treba za njih i da odgovaramo. Moramo da budemo odgovorni. Mi smo kolege, takmičimo se jedni s drugima u istom sportu, a niko drugi ga nije prozvao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Teniska sezona nastavlja se 1. februara turnirima u Melburnu, a igrači se trenutno nalaze u karantinu. Zbog zdravstvenih protokola 72 tenisera i teniserki nije imalo pravo da trenira zbog kontakta sa osobama zaraženim koronavirusom.

 

 

 

- Zdravlje i bezbednost su na prvom mestu. Na kraju krajeva, reč je samo o tenisu, ne bi trebalo da narušavamo protokle zbog jednog turnira. Igrači su znali šta ih čeka kada su pristali da dođu. Niko nema razloga da se žali- dodao je Nik.

Australijan Open počinje 8. februara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading