ISKUSNI TENISER ODLEPIO U KARANTINU: Kuevas SAHRANIO samog sebe u sobi

Autor: Marija Stefanović

Sport

26.01.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urugvajski teniser Pablo Kuevas (35) toliko je poludeo zbog karantina u Australiji da je sahranio samog sebe! Pablu, očigledno, veoma teško pada to što mora da bude zatočen u sobi 14 dana, koliko traje izolacija zbog koronavirusa koju je odredila država Vitorija, pa je na društvenoj mreži Instagram stavio video sopstvenog pogreba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pablo Kuevas

Naime, Kuevas je napravio serijal storija "Pripreme za Australijan open" i tom prilikom je prvo napravio video kako se nalazi u bolnici priključen na aparate, a uz to je napisao osmi dan karantina. Zatim je narednog dana postavio novi snimak na kom se nalazi u mrtvačkom kovčegu.

On je napravio mrtvački sanduk od kartonske kutije, koju je obložio kesama. Zatim je stavio glavu u kutiju, dok su mu na očima bile loptice za tenis, koje se koriste na Australijan openu. Kada se ovaj improvizovani kovčeg zatvorio, na njemu je stajao natpis RIP (počivaj u miru). Uz ovaj stori on je dodao i popularni video na kom nekoliko Afrikanaca nosi kovčeg i igra.

Ovo nije bio prvi put da Kuevas zabavlja pratioce na društvenim mrežama raznim snimcima iz karantina i da tako prekraćuje vreme. Međutim, dosad nije bio ovako morbidan. On je tokom karantina kačio kako "surfuje" na tepihu i nacrtanim talasima na podu hotelske sobe, zatim kako pravi žurku sa pivom korona i đuska sam sa sobom. Takođe, delio je i klipove kako trenira u svojoj sobi.

Urugvajski teniser nije jedini kome smetaju uslovi u karantinu pred početak Australijan opena 8. februara. I ostali učesnici turnira u Melburnu su pokazali nezadovoljstvo zbog toga što ne smeju da napuštaju sobe, a posebno im smeta to što ne mogu da treniraju i da se normalno pripremaju za ovo takmičenje. Takođe, neki su se žalili i na to što nemaju svež vazduh u sobi, ali i na lošu hranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading