(VIDEO) TOMIĆEVA PORNIĆARKA PONOVO DOMINIRA: Devojka Australijanca ŠOKIRALA javnost snimkom iz karantina!

Autor:

Sport

25.01.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski teniser Bernard Tomić ponovo je šokirao javnost.

RepublikaFoto: youtube.com/ Vanessa Sierra
Vanesa Sijera

Nakon  što se plasirao prvi Grend slem u sezoni preko kvalifikacija i čeka takmičarski nastup u hotelskom karantinu, Tomić je tamo doveo svoju devojku, zvezdu sajtova za odrasle - Vanesu Sijeru koja ne prestaje da šokira javnost.

Prvo je je mnoge zgrozila priznanjem da "sama nikada ne pere svoju kosu" i požalila se što zbog karantina ne može kod frizera, a sada je otišla korak daljei nastavila sa čudnim objavama na društvenim mrežama

Naime, iako se već skoro sedam dana nalazi u izolaciji sa svojim dečkom, ona se, imajući u vidu da su "pod lupom javnosti" usled situacije sa koronavirusom i činjenicom da 72 tenisera i teniserki ne smeju ni da izlaze iz soba jer su u Melburn doputovali avionima u kojima je, ispostavilo ste, bilo i inficiranih SARS-CoV-2 tipom koronavirusa, dosad suzdržavala od eksplicitnih snimaka.

Međutim, više nije mogla da izdrži.

Sada je snimila sebe kako u vrlo izazovnoj "odevnoj kombinaciji" kreće ka prozoru, saginje se i... poziva da se baš tada klikne na link koji je priložila, a koji vodi ka svetski poznatom sajtu za odrasle, gde "prodaje svoje usluge". 

Sve to uz reči "Kliknite da biste videli šta to radim u karantinu".

Foto: instagram.com/printscreen

Ona na pomenutom sajtu objavljuje svoje i Tomićeve intimne snimke, ukupno 21 njih, te 77 fotografija, i to ovih dana - uz popust.

Ovog vikend uradila je upravo ono što je minulih dana i najavila, mada su mnogi mislili da će se ipak suzdržati usled celokupne situacije.

- Igrala sam Pokemone 11 sati zaredom juče i 12 sati prekjuče. Bernard je igrao World of Warcraft otprilike jednako vremena. To nam je otprlike jedini izbor. Sada imam vremena da snimim neki sjajan sadržaj za moj sajt za odrasle - rekla je Vanesa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading