HEJTERI, U MIŠJE RUPE: Legendari Nemac PODRŽAO Novaka, od njegovih reči TRESE se PLANETA!

Autor:

Sport

21.01.2021

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je više ljudi na Novakovoj strani.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker govorio je o trenutnoj situaciji u kojoj se nalaze svi učesnici Australijan open.

- Čak 70 tenisera, od njih 128 koliko učestvuje na turniru, je zahvatio totalni karantin. Trećina od toga sigurno ima izuzetno loše uslove. Kada izađu iz karantina trebaće im vremena da se priviknu na svež vazduh, a uz to danima nisu igrali tenis. Potpuno je nebitno koliko su trenirali u sobama, kada nisu uzeli reket i lopticu u ruke, a imaće samo nedelju dana da se pripreme za mečeve u tri dobijena seta, po ko zna kakvim vrućinama. To baš neće biti lako i ispada da su igrači zimske pripreme prolazili ni za šta. Kao organizatori bi trebalo bi da se zapitate da li je to fer, da li je to u redu i pre svega da li je razumno - rekao je Beker za "Eurosport".

Potom se osvrnuo na pismo koje je Novak Đoković pre neki dan poslao Kregu Tajliju, direktoru turnira.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ono što je Novak napisao je bilo potpuno tačno i legitimno. Imate osećaj da Novak trenutno može da radi šta god hoće i da stalno dobija kritike, koje su u ovom slučaju bile potpuno neopravdane. Samo je želeo da se zauzme za kolege i da napravi fer uslove za sve takmičare, ali je dobio samo oštre kritike, čak i od premijera države. Mislim da je za Australiju važno da svi teniseri dođu u Melburn. To bi bilo dobro za grad, kao i za ekonomiju. Profitirali bi i država i grad, ali igrači moraju da budu tretirani sa više poštovanja - zaključio je Beker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading