ARMENULIĆ O MUKAMA DOKIĆEVE: JELENU JE UNIŠTIO OTAC!

Sport

13.11.2017

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportsku javnost šokirala je ispovest nekada četvrte teniserke sveta Jelene Dokić (34). Rođena u Osijeku, igrala je za Jugoslaviju i Australiju, opisala je u autobiografiji "Nesalomiva" ("Unbreakable") pakao kroz koji je prolazila jer ju je otac Damir tukao.

RepublikaFoto: e-stock/MN Press
Optužuje ga za neuspeh: Damir i Jelena

- Jednom sam pala u nesvest, strašno me je tukao jer nisam osvojila turnir. Imala sam 17 godina. Posle loše odrađenog treninga, tukao me je kaišem, šutirao i nazivao kurvom - napisala je Jelena Dokić.

Foto: e-stock/MN Press

Dokićeva je karijeru završila pre tri godine, a naš poznati teniski stručnjak Radmilo Armenulić seća je se dok je još bila devojčica.

- Sa Damirom sam bio i u televizijskom duelu, jako impulsivan čovek koji je umislio da je trener i menadžer. Ima udela u svemu što joj se dešavalo. Nisam nikada video da je maltretira, ali svašta se pričalo. Prisustvovao sam samo verbalnim ispadima. Nisam iznenađen time što je objavila - otkrio je Armenulić u razgovoru za Srpski telegraf i zaključio:

RepublikaFoto: Starsport
Radmilo Armenulić

- Ne volim da koristim teške reči, ali nije daleko od monstruma zbog svega što joj je učinio. Ubeđen sam da bi bila prva na svetu. Nadam se da će se uključiti u tenis jer ima znanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading