POTRESAO CELU ITALIJU: Ništa neće biti isto posle Mihajlovićeve izjave!

Autor:

Sport

08.01.2021

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bolonje u subotu 9. januara od 18 časova gostuju Đenovi u susretu 17. kola Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Posle pet uzastopnih remija Siniša Mihajlović se nada da će njegovi izabranici ostvariti pobedu, ali je svestan da to neće biti lako.

Nedeljama unazad srpski trener nije u mogućnosti da izvede na teren najjači tim, što zbog povreda, što zbog suspenzija.

Tako će biti i ovog puta, Šveđanin Svanberg je na meču sa Udinezeom isključen, a van stroja su i De Silvesti, Mbaje, Medel, Sansone, Santander, Skorupski, te pojačanje Sumaoro. Srpski trener je i dalje nezadovoljan suđenjem na mečevima Bolonje i kaže da će tražiti da se kriterijum ujednači.

- Taj remi sa Udinezeom nas još peče jer je protivnik postigao gol u nadoknadi vremena, koja je trajala deset minuta. Tražim od sudija da ujednače kriterijum. U sredu sam bio ljut na sudiju Airoldija. Gledao sam nedelju pre ovoga kako sudi Danijele Orasto, kako priča i objašnjava stvari igračima, pitam se što to ne mogu i drugi?Postoji jaz između dva tipa suđenja, nije u redu da imamo tako nešto u Seriji A. Nije u redu samo pokazati karton, treba razumeti i momenat na terenu. Nemamo tim grubijana, potrebno je više razumevanja i dijaloga - kaže Mihajlović. Kada je reč o duelu protiv Đenove, kaže da je sve jasno.

- Tamo igra naš bivši igrač, Matija Destro. Kada sam došao u Bolonju, on nije bio spreman da isprati traženi ritam. Drago mi je zbog njega, dobar je momak i postao je i otac. Trudićemo se da mu ne dozvolimo da postigne gol. Izlazimo na teren sa ciljem da pobedimo - zaključio je Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading