GLUPERDE SA OSTRVA: Bolesni Englezi napali Novaka jer slavi Božić!

Autor:

Sport

08.01.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećno Badnje veče. Želimo vam svima mir i sklad u duši, srcu i umu, napisao je Novak Đoković na društvenim mrežama i poželeo pratiocima sve najbolje za veliki hrišćanski praznik. Međutim, bolesni i neobrazovani pojedini zapadnjaci i to su iskoristili da napadnu najboljeg tenisera sveta!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Naime, očigledno neupućeni da nije svim Hrišćanima Božić 25. decembra, već da ga pojedin crkve slave 7. januara po starom julijanskom kalendaru, pa i Srbi, odnosno Nole, pre svega Englezi, počeli su da se sprdaju s njim zato što 13 dana posle njih zajedno s porodicom obeležava rođenje Isusa Hrista.

- Srećan Božić... Šta, jebote, kad je 7. januar. Da li sam ja u budućnosti? Da ne kasniš malo, druže - samo su neki od podrugljivih komentara.

Jedna devojka je otišla i korak dalje u svom bezobrazluku jer joj nije zasmetalo to što je Novak slavio Božić juče, već joj je u oko zapala tradicionalno nerazmetljiva trpeza.

- Veoma sirumašno izgleda. Gde je žena u kući - napisala je izvesna Ana, zaboravljajući da je neko morao da slika Novaka, Stefana i Taru, a to je bila upravo Đokovićeva supruga Jelena.

Očekivano, Srbi su burno reagovali na prozivke na Đokovićev račun, ali bez vređanja. Neupućenim kritičarima su održali čas iz opšte kulture i pojasnili im ko sve slavi Božić 7. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading