(FOTO) Nevolje u raju: JANKO SE POSVAĐAO SA SUPRUGOM UŽIVO NA "INSTAGRAMU"

Autor:

Sport

11.11.2017

19:35 >> 19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Janko Tipsarević i njegova supruga Biljana imali su uživo uključenje na "Instagram" profilu, ali je situacija izmakla kontroli.

RepublikaFoto: twitter.com/Alexis Di Constanzo
Jankova supruga u otvorenoj prepirci sa mužem na "Instagramu"

Naime, Tipsarevići su se tokom vožnje kolima uključili lajv na Instagram i tom prilikom počeli da iznose "prljav veš" iz njihovog bračnog života.

Iako je u početku sve delovalo kao bezazlena igrica, par je počeo da se prepire i to naočigled svih pratilaca na društvenim mrežama.

- Moj suprug često pravi prekršaje u saobraćaju, pa posle moram da idem na sud kako bih reagulisala te kazne - ispalila je Biljana na Instagramu, a Janko joj nije ostao dužan.

- Nikada ne volim da kasnim negde, dok moja supruga to obožava i uvek zbog nje kasnim kada idemo negde - rekao je Janko ljutito, a fanovi koji su u tom trenutku pratili "lajv" sa Biljaninog profila nisu mogli da veruju kakvim scenama prisustvuju.

 

 

❤️❤️❤️

A post shared by Fashion Designer (@biljanatipsarevic) on Nov 11, 2017 at 6:22am PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading