NEMOGUĆE: Đokovića na putu ka Australijan openu OSUJETILA TUŽBA!

Autor:

Sport

05.01.2021

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijan open opet je pod znakom pitanja!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Nije samo prvi reket sveta u problemu, već je ceo turnir ponovo pred rizikom otkazivanja.

Problem je u lokaciji, pošto je hotel gde su teniseri trebali da borave i da budu izolovani odbio da postane takozvani "kovid centar".

Novaku Đokoviću posebno teško padaju ove promene, još više kada je u odmakloj fazi priprema za omiljeni turnir.

 

Srpski teniser već je osam puta osvajao takozvani "Ozi open", pa bilo kakve promene mogu na njegovu sezonu fatalno da se odraze.

Organizatori su se suočili i sa tužbom protiv oformljenja "korona centra", ali su, hvala bogu, organizatori ekspresno reagovali, pa se već uveliko radi na novom rešenju.

- Osigurali smo novi hotel i ne odlažemo s pripremama za Australijan open. Svi uključeni hoteli biće u funkciji pre dolaska letova sredinom januara 2021. godine - tvrde organizatori turnira.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Čitav proces oko ovog turnira krajnje je nesvakidašnji.

Najpre će teniseri avionima koje je organizovao Australijan open stići na taj kontinent, gde će provesti najpre 14 dana u strogom karantinu. 

Posle osam dana biće testirani tri puta, pa ako budu negativni mogu da počnu da treniraju u grupama od četvoro ili manje.

 

Australijan open na programu je od 8. do 21. februara, kada će cela Srbija navijati za našeg Noleta, koji inače još jednom brani trofej na ovom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading