Stravična ispovest Jelene Dokić: OTAC ME JE BRUTALNO TUKAO, BILA SAM KRVAVA I BEZ SVESTI!

Autor:

Sport

11.11.2017

16:38 >> 16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja teniserka Jelena Dokić, koja je nastupala i pod našom zastavom, pre nego što je otišla za Australiju, objavila je šokantne detalje iz svog života u autobiografskoj knjizi "Nesalomiva" koju će uskoro objaviti.

RepublikaFoto: youtube.com/Tennis Australia
Jelena Dokić iznela potresne podatke u autobiografiji

Put do teniskog vrha Jelene Dokić zaista je bio posut trnjem umesto laticama cveća, a velika i teška senka njegog oca Damira pratila ju je tokom većeg dela karijere.

Svi dobri rezultati koje je Jelena Dokić postigla stigli su na naplatu, pošto je do tih uspeha stizala vrlo često iznurujući sebe i fizički i psihički, a bivša teniserka je otkrila koliko ju je otac Damir Dokić mučio i zlostavljao tokom igračke karijere.

Kako prenose britanski mediji, koji imaju uvodi u autobiografiju koja još uvek nije ugledala svetlost dana, Jelena opisuje detalje fizičkog i emocionalnog zlostavljanja od strane oca, koje je počelo kada je ona imala smao šest godina.

Ona tvrdi da su bile česte situacije kada bi je otac izudarao kaišem, a ponekada čak i šutirao nogama kada bi odradila "loš trening". Dokićeva kaže u ispovesti da bi ponekad ostala da leži nepomično na podu i to bez svesti sva krvava.

Engleski mediji još pišu i o tome kako ju je otac nazivao "kur*om", a da je najgore prošla kada je izgubila turnir u Kanadi 2000. godine.


- Stvarno ružno sećanje koje će ostati sa mnom zauvek... završila sam u nesvesti! Strašno me je tukao - rekla je Dokićeva.

Britanci navode da je Damir Dokić od ranije poznat po nasilničkom ponašanju, a navode i niz slučajeva kada je čak i završavao u pritvoru, ili u policijskoj stanici. On je jednom prilikom novinarki razbio telefon nezadovoljan pitanjima koja mu je postavljala, jednom je izbačen sa US opena zbog zlostavljanja osoblja jer mu se nije svideo račun nakon obroka. 2009. godine bio je u pritvoru 15 meseci zbog pretnje australijskom ambasadoru u Srbiji ručnom bombom! 

Jelena Dokić se iz sveta tenisa povukla 2014. godine zbog problema sa zdravljem. Naime, imala je problema sa štitnom žlezdom koja je uticala na nenu kilažu, što je rezultiralo da Dokićeva sa 120 kilograma postane neprepoznatljiva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading