OVOGA SE SRBIJA PLAŠILA: Loše vesti za Đokovića i reprezentaciju!

Autor:

Sport

30.12.2020

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo takmičenje na kojem će se naći najbolji teniseri sveta biće ATP kup, koji će se igrati od 5. do 8. februara, a sada je konačno saopšteno i koje će zemlje igrati, kao i ko će im biti "prve table".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rafael Nadal

Titulu ATP kupa osvojenu u januaru ove godine brani Srbija, a i ovog puta će boje reprezentacije braniti prvi reket sveta Novak Đoković. Igraće i Španija, koja je poražena u prvom izdanju ovog takmičenja, a ponovo će se reketa latiti Rafael Nadal.

Igraće Austrija, koju će predvoditi Dominik Tim, potom Rusija sa Danilom Medvedovim, kao i Grčka sa Stefanosom Cicipasom, mada je postojala sumnja da će se on odlučiti za neki drugi turnir. Prvi reket Nemačke biće Aleksander Zverev, igraće i Dijego Švarcman pod zastavom Argentine, kao i Mateo Beretini sa Italijanima i Kei Nišikori sa Japancima.

 

Gael Monfis će biti prva "tabla" Francuske, Aleks de Minaur Australije, a promena u odnosu na prvobitni plan je odustajanje Švajcarske posle informacije da Rodžer Federer neće igrati, te je njeno mesto zauzela Kanada, koju će predvoditi Denis Šapovalov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading