TOTALNI KRAH SRBINA: Đoković doživeo TEŽAK SLOM!

Autor:

Sport

30.12.2020

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadal sve to obilato koristi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nole na US openu

Bivši ruski teniser Mihail Južnji ocenio je da je prvi reket sveta Novak Đoković ušao nespremno u nastavak sezone, nakon pauze koja je usledila zbog pandemije koronavirusa.

Podsetimo, Srbin je eliminisan u osmini finala Otvorenog prvenstva Amerike pošto je na meču sa Karenjom-Bustom pogodio linijskog sudiju Lauru Klark, doduše nenamerno.

- Imao je incident na US Openu već u prvom setu meča sa Karanjo Bustom. To je bio tek prvi set i videli ste kako je Novak reagovao na sve to. Šta to pokazuje? Novakov um nije mogao da prihvati tako nešto. Pričamo o najboljem teniseru sveta koji je imao neku vrstu sloma na US Opena - izjavio je Rus.

Južnji je uvideo Noletovu slabost i pre spornog incidenta.

- Možete da kažete da je bio običan incident, da loptica nije morala da pogodi sudiju. Retko kad sam video tako negativne Novakove reakcije u prvom setu. Retko kad ga viđamo da se svađa sa linijskim sudijama u prvom setu, kao što je radio u Rimu. I svakako, niko od nas nije video Novaka u izdanju iz finala Rolan Garosa, nije ličio na sebe - rekao je nekada najbolji ruski teniser, uz konstataciju da se Nadal daleko bolje prilagodio novonastaloj situaciji od Srbina.

- Nadal je imao osećaj da bi mu naškodilo da je otišao u Ameriku i jednostavno, nije otišao. To je ono što ga odvaja od drugih. Reći će, 'da, nisam igrao skoro pola godine, ali hoću da igram dobro na Rolan Garosu, pa ću propustiti Sinsunati i US Open'. Razumem sa strane zašto je doneo takvu odluku. Ispostavilo se da je bio u pravu - zaključio je Južnji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Beki

31.12.2020 11:47

Kako nadete ave Ove koji negativno nesto kazu o nasem Velikom Novaku, a vi jos to posolite sa naslovom, nema sta pravi srbski mentalitet, ave tude je idealno a anse i sto je jajbolje na svetu nevalja. Bedno, znam da necete objaviti da sam lose napisao o Velikom Novaku Dokovicu sigurno bi pustili ali cete barem procitatii to je nesto da znate da to vise ne pali kod nas obicni ljudi.

avavspc

31.12.2020 14:39

Baš sam se potresao !!!!!!!!!!!!!!!!!