Zvezda bi KONAČNO MOGLA DA SE VRATI NA EVROPSKI VRH: Pravi se LIGA ŠAMPIONA U TENISU, crveno-beli DOVODE NAJBOLJEG NA SVETU!

Autor:

Sport

29.12.2020

09:48 >> 09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može više da se bakće najbolji teniser sveta sa ATP-om i njihovim podanicima, pa je odlučio da je vreme za drastičnu promenu.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde biće oduševljeni informacijom o teniskoj Ligi šampiona!

Kako prenose italijanski mediji najbolji teniser sveta Novak Đoković radi na jednom velikom projektu. Tako bar tvrdi teniski portal „industriadeltenis“ koji najavljuje spektakl u „belom sportu“.

- Đoković je otišao korak dalje i potpisao saradnju sa FIFA kako bi kreirali novo takmičenje – tenisku Superligu. To bi bio turnir na svetskom nivou, pandan fudbalskoj Ligi šampiona koja ima toliko uspeha – navodi se u tekstu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Tvrde da su već napravljeni planovi za to.

-  Svetski broj jedan je već napravio novi sindikat igrača i želi da bude deo reformi u tenisu. Njegova ideja je jednostavna i komplikovana u isto vreme. Nije lako napraviti tako veliki događaj koji bi bio baš kao Liga šampiona – grupna faza, pa osmina finala, četvrtfinale, polufinale i na kraju finale na neutralnoj lokaciji.

 

 

Opisali su i kako bi to trebalo da izgleda.

- Plan je da teniseri predstavljaju određene fudbalske klubove. Recimo, Rafael Nadal bi kao navijač madridskog Reala mogao da igra za njih, Đoković je poznat kao navijač Crvene zvezde i mogao bi da igra u crveno-belom dresu. Ostaje da se vidi kako će teniski svet reagovati na ovu ideju, ali već postoje dva velika promotera – Đoković i FIFA – zaključuje se u tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading