MUK NA ROLAN GAROSU: Španac rešio da PROGOVORI! Evo kako je ZAPRAVO Nadal pobedio Đokovića!

Autor:

Sport

28.12.2020

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal i Novak Đoković nakon finala Rolan Garosa

Trener Rafaela Nadala Karlos Moja otkrio je kako je Rafael Nadal bio pun samopouzdanja pred finale Rolan Garosa protiv srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Naime, organizatori su odlučili da se finalni okršaj igra sa spuštenim krovom zbog loših vremenskih prilika, što je inicijalno trebalo da bude prednost za Srbina, ali...

 - Kad su došli da nam kažu da će se finale igrati pod krovom, pitali smo se kako da to saopštimo Rafi. Petnaest minuta pre početka meča, Fransisko Rođ mu je rekao za odluku. Rafin odgovor je bio, ''baš me briga, to ne menja ništa, pobediću u ovom meču" - otkrio je Moja i priznao da je bio iznenađen tim odgovorom. - Rafa mi nikad pre nije rekao tako nešto uoči meča. Znao je da ne može da podbaci. On je tako skroman dečko. Ne radi se tu o aroganciji, to je bio čist osećaj samopouzdanja, sigurnosti.

 

 

Podsetimo, "bik sa Majorke" je osvojio 13. titulu na Otvorenom prvenstvu Francuske, čime se po broju Grend slemova izjednačio sa Švajcarcem Rodžerom Federerom (po 20), a finale sa Noletom rešio je u svoju korist sa dominantnih 3:0.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading