SMENIO ZIMONJIĆA, A SADA I OVO: Troicki umesto Novaka na čelu teniske organizacije!

Autor:

Sport

27.12.2020

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Viktor Troicki preuzima vođenje teniske akademije Novaka Đokovića u Beogradu!

RepublikaFoto: Starsport
Viktor Troicki i Novak Đoković

Viktor Troicki je nedavno postao selektor Dejvis Kup selekcije Srbije, a sada dobija još jedan angažman.

Aktuelni selektor i 201. teniser sveta preuzima vođenje teniske akademije Novaka Đokovića, a na Dorćolu je prethodnih dana bilo dosta igrača na individualnim treninzima.

- U ovom trenutku imamo mini-akademiju, zapravo teniski klub na Dorćolu, a cilj je da na kraju to postane velika akademija. Već smo počeli da okupljamo ljude koji će po mom mišljenju biti profesionalno osoblje, polako dizajniramo sve i na terenu i van njega, da bismo ponudili sve potrebno za život i odluke donete van terena. Nisu jednostavne i često nam je potrebna pomoć nekoga ko poznaje sport- rekao je Novak.

 

Polaznicima će potpuno biti posvećeni treneri svakodnevno, a povremeno i sam Novak, koji je još uvek aktivan na ATP turu kao najbolji teniser planete.

Veruje se da će i za one koji žele kraći boravak u akademiji, biti dostupni nedeljni kursevi. Teniski centar uključuje 14 terena, od kojih su 11 na šljaci, a preostali su na tvrdoj podlozi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading