OTKUD SAD OVO? Oglasio se prvi čovek Australijan Opena i OTKRIO "igrice" Rodžera Federera!

Autor:

Sport

21.12.2020

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Australijan Opena Kreg Tajli uveren je da će najbolji teniseri sveta učestvovati na prvom Gren slemu u sezoni uprkos tome što je Gren slem rekorder, Rodžer Federer neizvestan za nastup u Melburnu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rodžer Federer

Rodžer Federer je nedavno izjavio da ne zna hoće li biti potpuno spreman do početka Australijan Opena, koji startuje 8. februara.

- Prijave se uskoro zatvaraju. U ovom trenutku svi igrači na svetu su se obavezali da će biti u Australiji. Čak i Rodžer- rekao je Tajli.

Izgleda da Tajli zna nešto što mi ne znamo i da će Švajcarac držati u neizvesnosti navijače do samog polaska u Melburn...

 

 

 

- Obezbedićemo letove za sve učesnike, koji će 48 sati pred put morati da imaju negativan test na koronavirus. Kada stignu, ponovo će biti testirani. Ostaće u svojim sobama dok ne dobiju negativne nalaze. Imaćemo hotel samo za igrače, a biće obezbeđen prevoz do terena za treninge. Tokom dve nedelje, takmičari će moći da budu samo u hotelu ili na terenu. Tokom tok perioda, biće često testirani.

Kvalifikacije za AO će se igrati u Dohi od 10. do 13. januara. Potom se očekuje da teniseri pređu u Melburn, gde i očekuje obavezni karantin, a onda i početak glavno dela turnira.

Titule će braniti Novak Đoković i Sofija Kenin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading