PIJANDURA NIK: Kirjos posle poraza od Nadala popio tri piva!

Autor:

Sport

19.12.2020

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski teniser Benoa Per smatra da su kontroverzni teniseri poput Fabija Fonjinija i Nika Kirjosa dobri za tenis.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

Per, koji bi se takođe mogao svrstati u tu grupu, ističe da je Kirjos opušten i iskren momak.

- Meni se dopada njihova ludost. Kada je Kirjos igrao sa Oangom na US openu 2019. godine, tribine na jednom od manjihnterena bile su pune. Mi kritikujemo njegovo ponašanje i kažemo da on vređa sve, da se ne trudi i da ne želi da igra, ali na kraju krajeva će ga svi gledati. Ljudi znaju da će se nešto dogoditi, njegovi mečevi uvek su šou - kaže Per i dodaje;

- Sećam se jednog dana prošle godine na Vimbldonu, ušao sam u svlačionicu, a Kirjos tek što je izgubio od Nadala u drugom kolu. Jedva da je izašao sa terena, a video sam ga kako poručuje tri piva i sručuje ih u sebe. Onda je otišao na konferenciju za medije. Ništa strašno! Nik je dobar momak, iskren, nije previše zabrinut i zarađuje dobre novce. Australijski mediji ga rastrgnu, a on ostane iste. Nije ga briga.

U dosadašnjem toku karijeri 25-godišnji Kirjos od turnira je zaradio više od osam i po miliona dolara – osvojio je šest titula, bio i 13. na svetu, a na Gren slem turnirima je dvaput igrao u četvrtfinalu (Vimbldom 2014. i Australijan open 2015).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading