SAMO ZBOG OVE DVE STVARI: Ma kakav Rafa, Rodžer - Nole će ih PRESTIĆI sve!

Autor:

Sport

28.11.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković sa peharom Australijan opena

Velika rasprava vodi se u svetu tenisa oko toga ko će poneti laskavo priznanje najboljeg igrača u istoriji "belog sporta". Bivša slovačka teniserka Danijela Hantuhova smatra da će Novak Đoković karijeru okončati kao najuspešniji po broju Grend slem titula, jer je "mlađi i spremniji" od Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

- Novak Đoković je mlađi i svežiji, a kondiciono je spremniji nego ikada ranije. I dalje je gladan, i dalje je motivisan, na tome se divim njemu, Federeru i Nadalu – posle svega što su osvojili, još su gladni i u stanju su da poboljšavaju igru. Mislim da za to mogu da zahvale jedan drugom - ocenila je Slovakinja.

Đoković je 2020. godinu završio na prvom mestu, što je njegova šesta sezona u karijeri na vrhu ATP liste.

- Mislim da Novak i dalje ima mnogo snage u nogama – sve dok je zdrav i motivisan, ne vidim šta bi moglo da ga zaustavi. Jak je i fizički i mentalno, rekla bih da na ovom nivou može da igra još barem četiri-pet godina. Fizioterapeuti rade svoj posao, a tehnike oporavka potpuno su drugačije u odnosu na pre 15 godina – to mu pomaže da se bolje oporavlja - podvukla je Hantuhova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading