OVO ĆE RAZBESNETI SRBIJU! Vajda REŠIO da PROGOVORI - evo zbog čega je Novak ELIMINISAN u Londonu!

Autor:

Sport

27.11.2020

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đokovićev trener otkrio detalje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković poražen je u polufinalu Završnog mastersa u Londonu od Austrijanca Dominika Tima, a Noletov trener Marijan Vajda eliminaciju je pripisao "nemotivisanošću" svog pulena.

- Novak možda nije imao toliku motivaciju, jer je praktično obezbedio mesto 'svetske jedinice' za kraj godine na turniru u Beču - istakao je Vajda.

Interesantno je da je pre presljenja završnog turnira u prestonicu Velike Britanije trijumfovao takođe Rus, Nikolaj Davidenko, dok je Tima u ovogodišnjem finalu savladao Medvedev.

- Toliko je simbolike. Bilo je prelepo sve ove godine u Londonu, ali su sada uslovi bili teški. Bili smo u balonu. Mogao bi ponovo da se pokrene turnirski ringišpil.

Stručnjak otkriva i plan Srbina za Australijan open.

- Biće to vrlo naporno sa organizacione tačke gledišta. Videćemo kada počinje Australikjen open i da li će biti pripremnih turnira, koji su uvek po rasporedu. Bilo bi odlično kada bi bio balon kao u Njujorku i Parizu, da se sve održi u kompleksu u Melburnu - zaključio je Vajda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading