NOŽ U LEĐA: Tim IZDAO Đokovića pred okršaj u Londonu!

Autor:

Sport

20.11.2020

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominik Tim stoji na putu Novaka Đokovića do finala Završnog mastersa u Londonu, a pred meč sa srpskim teniserom je priznao da se ne slaže sa najboljim teniserom sveta po mnogim pitanjima.

Dominik Tim i Novak Đoković

Nezadovoljan radom ATP-a, Novak Đoković je pokrenuo svoju asocijaciju tenisera PTPA. Neki teniseri su već podržali prvog na svetu, ali Austrijanac to neće uraditi.

- Sviđa mi se šta ATP radi. Generalno rade odličan posao. Ne vidim razlog da se pridružim drugoj organizaciji, ali svi drugi mogu da rade ono što hoće- rekao je Tim.

On se osvrnuo i na Australijan Open i mogućnost da pre prvog Gren slema u narednoj sezoni ne bude pripremnih mečeva.

 

 

 

- Ako Australijan Open bude prvi turnir u sezoni biće slično kao na US Openu. Tada je prvo igran Sinsinati, ali to za mene nije bila dobra priprema, jer sam izgubio u prvom kolu- dodao je Tim.

Na kraju je istakao da se nada da će Australijan Opena biti, u kakvim god uslovima da se odigrava.

- Nadam se da će se Australijan Open odigrati, a ako ne bude turnira pre toga moraćemo da se prilagodimo- zaključio je Tim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading