NOLE PREŽIVEO DRAMU: Đoković SRUŠIO Zvereva za polufinale Londona!

Autor:

Sport

20.11.2020

13:48 >> 15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković sastaje se od 15 časova sa Aleksandrom Zverevim u sklopu Mastersa u Londonu, a tok meča možete pratiti uživo uz naš blog.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Zverev i Novak Đoković sastaju se na Mastersu u Londonu

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Nemca Aleksandra Zvereva sa 2:0 (6:3, 7:6), čime se plasirao u polufinale Mastersa u Londonu!

Novak je sjajno započeo meč, vezao je tri gema i poveo sa 3:0! Od tada je viđen pravi egal, uz veliku borbu. Srpski teniser je priveo kraju prvi period igre i poveo sa 1:0, dok je drugi osvojio u neizvesnom taj-brejku koji mu je pripao.

Đoković će se za finale boriti sa Austrijancem Dominikom Timom.

16.55 - Bravo Nole! Srbin je sa 7:4 slavio u taj-brejku za plasman u polufinale.

16.51 - Izjednačeno u taj-brejku (3:3).

16.49 - Srbin je još jednom poravnao rezultat, a Zverev je poveo u taj-brejku osvojivši prvi poen na svoj početni udarac.

16.45 - Zverev je osigurao taj-brejk, Đoković na servisu za 6:6!

16.38 - 5:5 je u finišu drugog seta, sve smo bliži taj-brejku.

 

 

16.29 - Novo izjednačenje u drugom setu, velika borba za polufinale Londona.

16.19 - Ponovo vodi Zverev sa 3:2, Noks se muči da stvori šansu da oduzme servis rivalu, a i broj vinera je na strani nemačkog asa.

16.12 - Odlično je odigrao Nole kada je bilo najpotrebnije. Nemac je imao brejk loptu, nekoliko puta je dolazi do izjednačenja, ali ipak na semaforu u drugom setu stoji 2:2.

16,05 - Još uvek nema brejkova u drugom setu, Zverev je posle još jednog rutinskog servisa gema došao do 2:1.

16.00 - Đoković je ekspresno izjednačio.

15.57 - Zverev vodi sa 1:0 u drugom setu.

 

 

15.52 - Sjajan prvi set Đokovića! 6:3!

15.45 - Još jedan "ritern" nije vratio Đoković, i to ovaj put čak nije ni bila toliko teška serva. Za razliku od bekhenda Nemca, Srbinov danas uopšte ne "šljaka".

15.43 - Zverev se žali sudiji na ultra-precizne udarce Đokovića, ali džaba. Brejk lopte Zverev nije iskoristio, pa sledi taj-brejk, a Đoković bez prevelike muke posle njega dolazi do petog osvojenog gema.

15.41 - Stanje kao da se polako menja. Đoković sve češće greši, a Zverev pogađa i forhendom i bekhendom. Servis prvog reketa sveta i dalje je ubitačan, ali riternovi nisu, pa Zverev dolazi do dve brejk-lopte.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zverev pogađa i forhendom i bekhendom, ali se prvi reket sveta lako brani

15.39 - U svakom od poslednja tri gema Zverev ima zapažen potez, pa je u ovom to bio direkt koji je protutnjao pored Đokovića brzinom svetlosti i doneo mu drugi gem na meču.

15.38 - Oporavio se Zverev od sporog starta, došao je i on do prvog asa, ali Đoković ne prestaje sa besprekornom igrom pa već vodi 4:1.

15.35 - Sjajan "ritern" Zvereva! On je Đokovićev volej uhvatio u trku, pa je poslao munjevitu dijagonalu koju Srbin nije mogao da zaustavi.

15.31 - Zverev se oporavio, pa je konačno uspeo da uzme Đokoviću gem.

15.30 - Oporavio se neznačajno Zverev u trećem gemu, pa je barem uzeo poen pre nego što je najbolji teniser na svetu ekspresno uzeo i treći gem, i to impresivnim "drop šotom".

15.24 - Nešto nije u redu u glavi nemačkog tenisera, pošto je Novaku bukvalno poklonio prva dva gema. Da budemo precizniji, nije mu ih poklonio, već ih je Đoković oteo usresređenom i preciznom igrom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković munjevito je osvojio prva dva seta

15.16 - Ne izgleda išta bolje Nemac ni na svojoj servi, a prvi reket sveta za razliku od njega izgleda sjajno, pa je pokazao zavidnu odbranu koju je Zverev potom mogao da kazni, ali je bio kratak pa je lopta ostala na mrežici.  

15.10 - Spektakl u "02" Areni počeo. Zverev je odlučio da želi prvi da prima servu, ali mu se to nije isplatilo pa je Đoković uzeo prve poene, a potom i prvi gem. Đoković je čak uspeo i da dođe do prvog asa.

 

Prvi i sedmi reket sveta boriće se za pravo da nastupe u polufinalu završnog mastersa.

Podsećamo, Đoković je u drugom kolu grupne faze turnira poražen od strane Danila Medvedeva rezultatom 6:3,6:3, pa preko Nemca mora da bukira svoje mesto u nastavku nadmetanja.

Zverev je uprkos setu i brejku prednosti izgubio od debitanta na Engleskom mastersu, od Dijega Švarcmana, pa protiv najtežeg mogućeg protivnika lovi titulu koju je osvojio pre dve sezone.

Srpski teniser mogao bi da osvoji šestu titulu na završnom mastersu i da se po tome izjednači sa Rodžerom Federerom, pa ne sumnjamo da će Nole biti i više nego motivisan protiv mladog i nadarenog Zvereva.

Ovaj okršaj možete pratiti uživo uz naš blog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading