"El Toro" GUBI MOTIVACIJU: Čekaju ga DVOJICA NAJBOLJIH NA SVETU, a NJEMU DOSADNO!

Autor:

Sport

20.11.2020

08:33 >> 08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako mu je svaki bod bitan u trci sa Đokovićem i Federerom za titulu "najboljeg ikada", Nadalu kao da se sve smučilo posle pobede nad Stefanosom Cicipasom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal smatra da je tenis bez publike jako dosadan, čak iako igra protiv najboljih na svetu

"El Toro" savladao je Grka na Mastersu u Londonu posle pravog spektakla rezultatom  6:4, 4:6, 6:2, ali ni to izgleda više nije dovoljno da dovede krv proslavljenog tenisera do ključanja.

- Mislim da sam igrao dobro. Sve u svemu je dobar turnir za mene. Srećan sam zbog toga i radujem se polufinalu protiv Medvedeva - suvoparno je rekao drugi reket sveta posle trijumfa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nadal je u prethodnom kolu savladao Cicipasa posle fenomenalnog meča

Ova pobeda Špancu je obezbedila polufinale i još jedan uzbudljiv okršaj sa Danilom Medvedevim, ali, kako kaže Nadal, ništa nije isto bez publike.

- Dobio sam dva meča kao i prošle godine. Tad sam imao nesreću da ne uđem u polufinale. Godinu pre toga sam morao da odustanem. Teško je igrati ovde, protiv najboljih igrača na svetu. Kada dođete ovde, uglavnom ste umorni. Uvek je atmosfera dobra na tribinama, a sada nažalost sušta suprotnost. Šta ćemo, uslovi su takvi, prosto je dosadno, ali me svakako raduje polufinale - nastavio je on.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ako savlada Medvedeva, a Đoković Zvereva, eto nam još jednog brutalnog finala između dve istinske legende

Španac se osvrnuo na atmosferu i ambijent koji su drugačiji nego prethodnih godina, ukazavši na uticaj situacije na motivisanost učesnika.

- Ne možemo previše da se žalimo. Prvo smo srećni što možemo da igramo naš sport u teškim uslovima. Ali, opet, sa druge strane, da, jeste, možda je malo dosadnije jer ne možemo da izađemo napolje. Ti dani kada ne igrate su duži - zaključio je Rafael Nadal.

 

 

Nadal će se inače u polufinalu sastati sa četvrtim reketom sveta, Danilom Medvedevim, a ukoliko Đoković savladao Zvereva, a on Rusa, eto nama još jednog šoua, osim ako Nadalu ne bude previše dosadno...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading