KONAČNO SE OGLASIO KLUČNI ČOVEK: Hvata ih panika - pljuvali su Đokovića, sada su PALI NA KOLENA!

Autor:

Sport

06.11.2020

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je osnovai Asocijaciju profesionalnih teniskih igrača i zbog toga se našao na "stubu srama".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Noletovi najveći rivali, Rafael Nadal i Rodžer Federer nisu podržali tu ideju razdvajanja od ATP asocijacije igrača, ali su uz Đokovića stali Sem Kveri, Džon Izner i Vasek Pospišil.

Konačno se oglasio i predsednik ATP Andrea Gadenci i izneo stav te organizacije o razdvajanju i potencijalnom "sukobu" dve asocijacije.

- Ovo je veoma težak period za tenis. Nismo znali u julu da li će se uopšte sezona nastaviti i da li će se igrati ove godine. Mnogi su bili frustrirani. I ja sam bio teniser i znam koliko im je teško. Saslušali smo sve žalbe i primedbe- započeo je Gadenci pa progovorio i o Đokoviću.

- Napravićemo veliki sastanak krajem novembra ili početkom decembra. Spremni smo za razgovor, pričaćemo sa Đokovićem. Vreme je da konflikti prestanu i da se ujedinimo- rekao je predsednik ATP.

 

- Konflikti i svađe ništa ne bi doneli, svi bi bili poraženi. Igračima su potrebni turniri i turnirima su potrebni igrači. Ne možemo ništa da postignemo ako postoje podele. Moramo svi da se borimo zajedno kako bi tenis opstao- zaključio je Andrea Gadenci.

Na Novaka se i dalje "udara" zbog odluke koje je doneo, ali prvi reket sveta veruje da će asocijacija iza koje stoji doneti tenisu samo dobro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading