Nole zna najbolje: SUDIJA PONOVO NAPRAVIO HAOS, Đokovićev argument SVE SMISLENIJI!

Autor:

Sport

24.10.2020

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije Đoković nasilnik, a nije ni svaki linijski sudija uvek upravu, kao što nam je dokazala sledeća vest.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković zalaže se za uvođenje VAR sistema u tenis, čime bi linijske sudije ostale bez posla

Prvi reket sveta diskvalifikovan je sa ovogodišnjeg US opena zbog slučajnog pogađanja linijskog sudije, a sada je još jedna greška arbitra izazvala sličan skandal na četvrtfinalu turnira u Atverpenu.

Karen Hačanov borio se Dinom Evansom kada je sudija po drugi put napravio grešku, što je kod Rusa nateralo penu na usta.

Najpre je 17. reket sveta krenuo da šutira mrežicu, da bi ostatak besa iskalio udaranjem reketa o, ni manje ni više, sudijsku stolicu!

Uprkos ovom ispadu na pola meča, Hačanov nije diskvalifikovan, već je izgubio pažnju i izgubio duel koji mu je do tada išao u korist.

Osvojio je Rus prvi set, ali je Tomas posle drame oteo drugi, da bi se konačno i plasirao u polufinale pored razjarenog Hačanova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karen Hačanov bio je razjaren posle grešaka linijskog sudije

Podsećamo, Đoković je od svoje diskvalifikacije pokrenuo kampanju kako bi se u tenisu uveo sistem nalik VAR, koji bi mogao da učini linijske sudije suvišnim. 

Sigurno smo da se Karen Hačanov slaže sa Đokovićem, ali je pitanje koliko će arbitri biti voljni da prihvate mašinu koja će ih učiniti nezaposlenima, tako da bi srpski teniser mogao da vodi pravi "rat sa vetrenjačama" dok se ne izbori za VAR u "belom sportu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading