VAPAJ RAFE NADALA: Titule su mi NEVAŽNE, silno želim samo OVO!

Autor:

Sport

23.10.2020

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se španski teniser posle 13. titule na Otvorenom prvenstvu Francuske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Španac Rafael Nadal

Drugi reket sveta Rafael Nadal izjavio je da mu je u životu najvažnije da ostane upamćen kao "dobra osoba", dok su mu titule u drugom planu jer su "prolazne".

- Za mene je lični momenat bitniji od profesionalnog. Uvek govorim da bih više voleo da me pamte kao dobru osobu, nego kao šampiona ili kako god želite - otkrio je "bik sa Majorke".

On je detaljnije pojasnio svoj stav.

- Zašto? Zato što, kada se sve sabere i oduzme, titule su samo trenuci sreće, euforije, adrenalina i uspeha, ali sve je to samo deo trenutka. Ja sma oduvek bio veoma jasan što se tiče te teme: Uspeh i interesovanje koje izazovete kod ljudi, u biznisu, su privremeni.

Španski as kaže da je takav kroz celu karijeru.

- Najbitnija stvar je da ljudi koje dobro poznajete imaju dobro mišljenje o vama. Slika koju šaljete u svet može da bude izmišljena, lažirana - zaključio je Rafael Nadal.

Podsećanja radi, on je trijumfom nad Novakom Đokovićem u finalu Rolan Garosa sa 3:0 stigao do svoje 20. Grend slem titule čime se izjednačio sa Švajcarcem Rodžerom Federerom na "večnoj listi".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading