ČEGA SE PAMETAN STIDI... Britanci jedva DOČEKALI! Na SRAMOTAN način PRAVDAJU Federera posle Noletovog poraza na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

17.10.2020

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu mogli da prećute.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer i Novak Đoković

Švajcarac Rodžer Federer čestitao je Rafaelu Nadalu osvajanje 13. Grend slema u Parizu, a čak su i Britanci primetili da u poruci nije pomenuo Novaka Đokovića. Ipak, njihov komentator Dejvid Lou veruje da je u pitanju "slučajnost".

Čestitajući Nadalu, Švajacarac nijedno mnije spomenuo Đokoivća koji je igrao to finale i takođe je u konkurenciji za najvećeg tenisera ikada, jer iako ima tri grend slem titule manje od Nadala i Federera, osvojio je više Mastersa, bolji je u međusobnim duelima, a uskoro će i oboriti rekord Federera po broju nedelja provedenih na mestu broj jedan. Ipak, Federer nije ni spomenuo Novaka.

 - Malo mi je žao Novaka jer i na dan kada je to trebalo da bude o njemu i Nadalu - to je bio 56. duel najvećeg rivalstva u muškom tenisu, opet je na kraju to bilo o Nadalu i Federeru - rekla je novinarka Katerin Vitaker u podkastu "The Tennis Podcast". - I dalje je ''treći točak'' čak i na dan kada Federer ne igra.

Sagovornik Katerin Vitaker, teniski komentator Dejvid Lou primetio je istu stvar, da Švajcarac spomenuo srpskog tenisera koji je igrao finale Rolan Garosa.

 - Nije ga spomenuo u toj poruci i moram da priznam da kada sam to pročitao pomislio sam da je to nemoguće, odnosno da mu se to slučajno desilo - naglasio je Lou. - Možda je mogao bar da napiše da nije imao sreće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cer

19.10.2020 10:11

A zasto bi ga spomenuo?