MENTALNO JE POPUSTIO: Teniska legenda UZBURKALA planetu nakon Novakovog poraza od Rafe!

Autor:

Sport

14.10.2020

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale Rolan Garosa je i dalje aktuelna tema, jedan od onih koji su ozbiljno kritikovali najboljeg reketa sveta je i Patrik Muratoglu, trener Serene Vilijams.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

On je rekao da nešto nije u redu sa Đokovićem, te da mentalno više nije spreman kao ranije.

- Nadal je igrao svoju igru, pokazao je ono na šta smo navikli. Bilo da pobeđuje ili gubi, on se uvek bori. Dobro počne meč, ako postoji potreba da podigne nivo, on to i uradi. Kod Novaka to nismo videli. Jasno je od početka bilo da nešto nije u redu, nije bio spreman. Ko je očekivao da u duelu između Rafe i Novaka vidi rezultat 6:0, 6:2- pohvalio je Muratoglu španskog tenisera.

Zatim je i kritikovao Srbina.

 

- Videli smo Novaka u brojnim Grend slem finalima, u ovom nije ličio na sebe. Sećam se Australijan Opena 2019. Tada je izašao na teren sa drugačijim stavom, pun samopouzdanja, spreman da uništi protivnika. Sada nije bilo tako. Ovo nije bio Đoković koga poznajemo, nije mentalno bio spreman na isti način- zaključio je Muratoglu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SRBIN

23.12.2020 17:30

Znate sta gospodo zaboravljate "DA JE SRPSKI INAT NESTO STO RUSI SVE PRED SOBOM"!Neka ih nek pisu sta hoce on ce biti onaj stari dogod mu je VAJDE,OCA I MAJKE TE BRACE nema te sille koja ce ga uzdrmati!