ZA ŠTA SE TO SPREMA ĐOKOVIĆEV LJUTI RIVAL? Novinar RASKRINKAO Nadalove planove

Autor:

Sport

14.10.2020

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati teniski novinar uspeo je da prokljuvi planove novopečenog osvajača Rolan Garosa, Rafaela Nadala, u nastavku sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal po svim naznakama neće se takmičiti do Australijan opena

Imajući u vidu da još uvek slavi ubedljivu pobedu protiv Novaka Đokovića na Rolan Garosu, Rafael Nadal nema planove da se nadmeće u "belom sportu" do kraja godine. 

Kako navodi teniski stručnjak Stiv Flink, on veruje da Španac do Australijan opena nema razlog da se takmiči.

- Moja pretpostavka je da će odabrati da ne igra do kraja 2020. Istina, turniri u dvorani mu nisu omiljeni, nikada nije osvojio završni masters i bilo bi sjajno kada bi je osvojio u uslovima koji mu ne odgovaraju, ali... Glavni razlog za igranje mastersa u Parizu i ATP finala bilo bi da završi godinu kao prvi. Federer, Đoković i Nadal su to do sada uspevali do sada pet puta, voleo bi sigurno Nadal da to uradi i šesti put, ali zaostaje 1.890 bodova za Đokovićem. Verovatno je da ne može da ga stigne do kraja godine. Zbog toga će verovatno odlučiti da se ne takmiči više u 2020 - rekao je Flink.

 

 

 

ATP je promenio odluku te će "čuvati" bodove tenisera sve do marta, što španskom teniseru ne stvara pritisak da mora da igra pre Melburna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading