RAFA MU NANEO ŽESTOK UDARAC: Đoković progovorio o KRAJU KARIJERE!

Autor:

Sport

13.10.2020

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se još jednom Srbin posle poraza u finalu Rolan Garosa od Nadala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srpski teniser Novak Đoković

Finale Rolan Garosa koje je pripalo Rafaelu Nadalu otvorilo je brojne teme u svetu tenisa, a između ostalog najbolji igrač planete Novak Đoković govorio je o kraju karijere, ali i ciljevima koje do tada želi da postigne.

– I dalje verujem da mogu da stignem Nadala i Federera po broju osvojenih Grend slemova. Da mislim da je prekasno, verovatno bih karijeru završio već danas. I to bih i rekao, ali pošto mislim da nije prekasno, nastaviću dalje, Jedan poraz, iako je finale Grend slema, ne može toliko da me poremeti – rekao je Đoković.

- Ušao sam u četvrtu deceniju života i mene, Nadala, a pogotovo Federera, mnogo puta su penzionisali, ali nas trojica i dalje pokazujemo da smo najbolji igrači na svetu, uprkos svim pritiscima sa strane i možda očekivanja da treba da okačimo rekete o klin.

Noks jasno ističe koje dve stvari "cilja" u narednom periodu.

 

- I dalje imam veliku želju da igram tenis. I dalje imam profesionalne ciljeve – istorijski plasman kao broj jedan i Grend slemovi. Kada budem ostvario prvi, nadam se već sledeće godine, onda ću da se usredsredim na Grend slemove - objasnio je Srbin..

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading