NOLE ILI RAFA? Šta to kladionice znaju?! Jedan velikan je APSOLUTNI FAVORIT za osvajanje Rolan Garosa!

Autor:

Sport

10.10.2020

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči finala pariskog Grend slema.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rafael Nadal

U finalu Rolan Garosa očekivano će se sastati prvi i drugi nosilac, Novak Đoković i Rafael Nadal.

Dan uoči susreta u Parizu svetske kladionice objavile su po mnogima iznenađujuće kvote za finalni obračun. Naime, "osetni" favorit da podigne novi pehar u "gradu svetlosti" je španski teniser, s obzirom da njegov trijumf "plaća" između 1,6 i 1,65.

Sa druge strane, kvota da će Nole trijumfovati u velikom finalu je između 2,3 i 2,4.

Jeste da je Rafa "kralj šljake" i višestruki osvajač Otvorenog prvenstva Francuske, ali Đoković praktično celu 2020. godinu nema poraz, izuzevši diskvalifikaciju sa US Opena, kada je lopticom pogodio linijskog sudiju. Takođe, u "pripremi" za Rolan Garos Srbin je osvojio Masters u Rimu čime je dokazao da je u odličnoj formi.

Takođe, bukmejkeri najveće šanse daju da će se finale okončati u tri seta (2,35), zatim u četiri (2,45), dok je kvota da će srpski i španski as odigrati svih pet setova čak 3,45.

Podsetimo, Nadal je u polufinalu savladao Švarcmana, Đoković Cicipasa, a meč za titulu zakazan je za nedelju od 15 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading