LUDILO MOZGA: Organizatori Rolan Garosa bili obavešteni da je Zverev "mrtav bolestan" - stigli rezultati na koronu!

Autor:

Sport

06.10.2020

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemači teniser Aleksander Zverev je negativan na koronavirus i istakao da su organizatori Rolan Garosa znali da se ne oseća dobro pred meč osmine finala, iako je trpeo optužbe da se poneo neprofesionalno pošto je igrao pod temperaturom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Zverev

Zverev je posle poraza od Italijana Janika Sinera u osmini finala Rolan Garosa rekao novinarima da se mučio da diše i da mu je pozlilo, što je izazvalo strah da je možda zaražen koronavirusom.

Sedmi teniser sveta je, međutim, sada potvrdio da je dobio rezultat testa i da je on negativan.

- Dobio sam rezultat. Negativan sam. Nemam koronavirus- rekao je on.

Nakon njegove konferencije za štampu, organizatori turnira su naveli da se Zverev nije konsultovao sa medicinskim timom turnira pred meč sa Italijanom.

 

Zverev, međutim, tvrdi da su organizatori bili upoznati sa njegovom situacijom, nakon što mu je turnirski lekar prepisao lekove protiv prehlade.

- Znali su- rekao je Zverev i dodao da je želeo da lekove dobije baš od turnirskog lekara kako bi bio siguran da neće prekršiti antidoping pravila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading