NIJE MU BIO DAN: Jedan Srbin manje na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

29.09.2020

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Laslo Đere eliminisan je na startu Rolan Garosa. Bolji od njega u prvoj rundi Gren slema u Parizu bio je Južnoafrikanac Kevin Anderson 6:2, 6:3, 6:4.

RepublikaFoto: Starsport
Laslo Đere

U meču koji je trajao dva sata i 14 minuta Đere je neočekivano u samo tri seta ispao od 118. tenisera sveta, za 45 pozicija slabije rangiranog.

Jasno je da je Anderson iskusniji od Đerea, ali i da mu šljaka nije omiljena podloga, kao što je Đereu, od koga se više očekivalo...

Momak iz Sente je na najbolji način otvorio meč, odmah napravio brejk i ništa nije nagoveštavalo da bi mogao tako lako da izgubi, iako je Anderson odmah uzvratio ribrejkom.

 

 

 

Južnoafrikanac je verovatno ključnu razliku u duelu napravio sredinom prvog i početkom drugog seta kada je vezao šest gemova, Đere je uspeo da vrati jedan brejk u drugom, ali i izgubi odmah naredni, što se presudno uticalo na psihičkom nivou.

Anderson je u trećem setu rutinski odradio posao i plasirao se u drugo kolo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading