KIRJOS PONIZIO ĐOKOVIĆEVOG DUŠMANINA: Australijanac DELI PRAVDU na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

28.09.2020

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mats Vilander je bio brutalan prema nekadšnjem Gren slem šampionu Endiju Mariju posle ubedljivog poraza od Stena Vavrinke. Šveđanin mu je poručio da "ne traži vajld karte i ne zauzima mesto mladim igračima".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

U odbranu Britanca stao je Nik Kirjos, koji je veliki prijatelj Endija Marija. Na svom Tviter nalogu kontroverzni Australijanac žestoko je odgovorio jednom od najvećih kritičara u svetu tenisa koji vrlo često zna da se obruši na najboljeg tenisera sveta.

- Upravo sam pročitao šta je Vilander napisao o Endiju Mariju. Ućuti Mats, nikoga ne zanima šta priča. Endi koliko god da ostaneš na Turu, svi ćemo uživati u tvojoj igri na terenu i zezanju van njega- napisao je Kirjos.

Posle poraza od Vavrinke, 33-godišnji Mari je insistirao na tome da će nastaviti da igra, iako se trenutno nalazi na 111. mestu ATP liste. Podršku dvostrukom šampionu Vimbldona pružio je i nekadašnji trener Daniel Valverdu.

- Apsolutno je patetično to što je Mats rekao- istakao je Valverdu, koji trenutno radi upravo sa Stenom Vavrinkom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading